L'entorn de Francesc Moragas i la Rambla Can Mora canviarà amb un nou edifici i una plaça


  • Comparteix:

Proposta de la modificació / Foto: Ajuntament

Proposta de la modificació / Foto: Ajuntament

L'entorn urbà de l'illa situada entre els carrers de Francesc Moragas, Dos de Maig i la Rambla Can Mora canviarà d'aspecte amb un nou edifici d'habitatges que permetrà ocultar la mitgera del bloc de pisos actual i el naixement d'una petita plaça. Per fer-ho possible, l'equip de govern portarà a aprovació inicial la modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) al ple de dilluns que ve.

Actualment en aquest espai hi ha un edifici residencial i una botiga de mobles. El planejament vigent determina que en aquesta illa s'hi pugui construir un volum edificable al 100% de l'illa. La proposta planteja crear una plaça a la façana de la Rambla de Can Mora i acumular l'edificabilitat prevista al planejament vigent a les façanes de Francesc Moragues i Dos de Maig. Aquest nou habitatge seria de planta baixa i tres pisos, igual que els edificis del carrer Francesc Moragas. Ho explica el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet.

Damià Calvet

Ens permetria ocultar la mitgera de l'edifici residencial existent que també es rebaixaria en una planta per tal d'homogeneïtzar els volums. Tot plegat creiem que tindria una millor relació amb la ciutat.


Galeria de fotos de la situació actual



Galeria de fotos de la proposta





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.