Les zones verda i vermella i el criteri dels minuts de silenci, a precs i preguntes


  • Comparteix:

La sessió de precs i preguntes clausura el ple

La sessió de precs i preguntes clausura el ple

La zona verda i vermella i el criteri que se segueix per fer els minuts de silenci han estat alguns dels temes que han aparegut al torn de precs i preguntes del ple. És el darrer dels punts de la sessió plenària.

ESCOLTA-HO

Aldo Ciprián (C's) fa dos precs, un d'ells per assenyalar que els ha arribat una queixa d'un veí de l'avinguda de Graells que diu que es vol canviar el sentit d'aquell carrer i demana que s'aturi. També assegura que les empreses ofereixen places d'aparcament al polígon de Can Sant Joan però són de pagament i demana si l'Ajuntament podria actuar com a mediador.

Roser Casamitjana (ICV-EUiA) afirma que a la darrera comissió informativa se'ls va informar de la sentència contrària de la pedrera Berta. Demana informació per aclarir què ha passat. Damià Calvet reconeix que és una situació complexa i que es donarà més informació.

Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA) demana si hi ha un assessorament per als llogaters amb els contractes i contra el 'mobbing'. Conesa li respon que ja es fa assessorament a tots els implicats, però que no volen substituir els Agents de la Propietat Immobiliària (API).

Álvaro Benejam (PP) pregunta sobre la convocatòria de nous agents dels Mossos i demana quants es destinaran a Sant Cugat. Cristina Paraira li respon que no hi ha un nombre tancat.

Dimitri Defranc demana si es poden buscar ambaixadors voluntaris santcugatencs a l'exterior per fomentar els intercanvis comercials i culturals. Susanna Pellicer li assenyala que ja s'hi està treballant.

Èric Gómez (ERC-MES) ha presentat una interpel·lació per escrit però també ho diu a precs i preguntes sobre la implementació de la zona vermella i verda. Mercè Conesa contesta que s'està treballant en aquest tema i que estan compromesos a tirar-les endavant, però que l'execució no és tan senzilla.

Mireia Ingla (ERC-MES) demana si a la propera junta de portaveus es poden debatre els criteris que es fan servir per fer minuts de silenci. També pregunta com està la implementació de la zona 1 perquè hi ha municipis que ja han rebut la informació sobre el cost d'aquesta mesura. Carmela Fortuny assegura que els minuts de silenci responen a crides de les entitats municipalistes i Paraira contesta que encara han de rebre totes les dades.

Ferran Villaseñor (ERC-MES) vol saber quina participació tindran els consells de barri a la Festa Major i sobre els habitatges que tenen aluminosi. Paraira assegura que ja han parlat amb els afectats per l'aluminosi i diu que es faran arribar en comissió informativa.

Ramon Piqué (CUP-PC) fa dues preguntes, una que parla de l'arranjament que s'ha fet al carrer de les Piscines i vol saber com està la situació actual allà. També li demana a Cristina Paraira sobre la reunió de la Taula de Mobilitat sobre el transport públic i demana fer una reunió amb l'AMTU. Damià Calvet admet que no en sap res del projecte i que ho mirarà.

Núria Gibert (CUP-PC) demana un protocol per als minuts de silenci perquè no es produeixin greuges comparatius. També fa una pregunta sobre el criteri pel qual com a Ajuntament només s'ha assistit a trobades sobre el Centre de Lledoners que no siguin sobre seguretat. Joan Puigdomènech afirma que participen a totes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.