Les xarxes socials de l'Ajuntament mencionaran els partits que proposen les mocions del ple


  • Comparteix:

Una imatge del Twitter de l'Ajuntament

Una imatge del Twitter de l'Ajuntament

Les xarxes socials de l'Ajuntament mencionaran a partir d'ara els partits que proposen les mocions del ple. Això és fruit una moció alternativa que l'equip de govern ha presentat a la que prèviament havia proposat ICV-EUiA, que volia replantejar la manera de comunicar de les xarxes socials i el butlletí municipals per donar més espai a l'oposició. Segons el text aprovat finalment, Cugat.cat és el mitjà per representar les idees polítiques dels partits.

ESCOLTA-HO

Els proponents de la moció original argumentaven que els canals de comunicació de l'Ajuntament havien de representar tots els òrgans que en formen part, els grups municipals inclosos. Segons la tinent d'alcalde de Govern Obert, Joana Barbany, aquesta feina ja la fa el mitjà de comunicació públic de la ciutat.

Joana Barbany

Entenem que els perfils de l'Ajuntament són un canal d'informació institucional com serveis i activitats. Això no vol dir que no tinguem voluntat de millorar.


ICV-EUiA, proposants de la moció juntament amb ERC-MES i C's, en paraules del regidor Ramon Gutiérrez, ha lamentat que l'equip de govern hagi presentat una moció alternativa en lloc de treballar conjuntament per trobar una solució conjunta.

Ramon Gutiérrez

Em sap molt greu que s'hagi plantejat com una guerra entre mocions. Ens va sorprendre la moció alternativa i per això ens hi oposem.


La resta de l'oposició, excepte el regidor no adscrit, també ha refusat la moció alternativa i ha reiterat el seu suport a la moció original.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.