Els CAPs de Sant Cugat han registrat un increment de consultes per picades d'insectes del 125%


  • Comparteix:

Els centres estan recollint la informació necessària per informar les autoritats

Els centres estan recollint la informació necessària per informar les autoritats

Els Centre d'Atenció Primària de Sant Cugat han registrat, fins ara, un increment del 125% de consultes relacionades amb picades d'insectes. Tot i que encara estan confirmant quina és l'espècie que està provocant tants problemes, responsables d'aquests centres asseguren que des de la Diputació de Barcelona ja els han confirmat que és una problemàtica generalitzada a tota la comarca. Des de l'Ajuntament, per la seva banda, han afirmat que estan estudiant el problema.

De moment, des dels CAPs estan recollint tota la informació necessària per establir una relació sobre el tipus de picades i quin insecte les podria provocar. No descarten però que es tracti de l'anomenada mosca negra, ja que des de la Generalitat han informat alguns pacients que hi ha trucat de l'existència d'una plaga d'aquest insecte.

Fons del mateix centre d'assistència primària han explicat també que s'han posat en contacte amb la Diputació de Barcelona i que allà els han informat que es tracta d'una problemàtica que afecta a tota la comarca.

En tot cas, un cop els centres santcugatencs hagin recollit tota la informació necessària, ho notificaran a l'Ajuntament perquè, si és necessari, es prenguin les mesures pertinents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.