L'ANC crida a sumar i crear un gran '+' de color aquest Onze de Setembre


  • Comparteix:

Imatge de l'assemblea general celebrada a Granollers / Foto: ACN

Imatge de l'assemblea general celebrada a Granollers / Foto: ACN

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) torna a fer una crida a la manifestació aquest Onze de Setembre i proposa per a la Diada d'enguany un 'esclat de color' a la cruïlla del passeig de Gràcia amb el carrer d'Aragó de Barcelona. Així, l'ANC vol que els manifestants conflueixin en el símbol '+' per traslladar un missatge en positiu després del 'camí recorregut fins aquí', segons ha expressat aquest dissabte l'entitat. Des de la secció local, donen per començada així la campanya per al 'Sí' al referèndum i criden a la participació dels santcugatencs.

La idea és evidenciar gràficament el símbol '+', un 'positiu que suma, per sumar tothom', ha assegurat el membre del secretariat de l'entitat sobiranista Francesc Cara. A més, pretenen que els participants conflueixin amb les samarretes de colors d'altres anys per recordar 'el camí recorregut' fins ara. L'entitat, però, no tanca la porta a possibles canvis en el missatge i la ubicació en funció del que passi els propers mesos.

L'ANC de Sant Cugat es prepara per a la campanya
Tot i que encara no està definit com s'articularà la participació a la diada d'enguany, l'ANC de Sant Cugat ja treballa en la campanya per al referèndum i per mobilitzar els santcugatencs de cara a la tardor. L'entitat planteja el projecte amb dos eixos: la col·laboració en els actes que organitzin els partits independentistes i l'impuls d'actes propis de caràcter local i nacional.

El coordinador local de l'ANC, Josep Lliberia, ha assistit a l'assemblea i ha assegurat, en declaracions a Cugat.cat, que ja estan actius perquè els mesos vinents seran els decisius per al procés.

Josep Lliberia

Es notava en la gent que la cosa s'està acabant, que ho tenim aquí a tocar. Quan parlàvem de si seria l'últim any tothom sabia que anava per llarg, però ara tothom té clar que són mesos.


Lliberia ha assenyalat també que preparen un acte 'important' per a finals de juny o principis de juliol, però que 'encara queda ultimar-ne els detalls'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.