El ple aprovarà dilluns la creació del càrrec de confiança d'Ocupació i Polítiques Comarcals


  • Comparteix:

Pere Soler, al ple / Foto: Localpres

Pere Soler, al ple / Foto: Localpres

El tinent d'alcalde d'Ocupació i Polítiques Comarcals, el socialista Pere Soler, tindrà un assessor, tal com preveu el pacte de govern amb el PDeCAT-Demòcrates. Aquesta plaça no suposa un increment en els comptes municipals ja que s'utilitzarà la dotació pressupostària que es destinava al sots-director de Districtes, Francesc Serra, que va deixar el càrrec el febrer passat. El nou càrrec de confiança de Soler tindrà un sou de 61.000 euros bruts anuals. Tot i que encara no s'ha fet públic el nom de la persona que ocuparà aquesta posició, el ple de dilluns aprovarà la modificació d'aquest lloc de treball de personal eventual.

El pacte de govern amb PDeCAT-Demòcrates
La definició d'una sotsdirecció d'àmbit era la responsabilitat organitzativa que el PSC tenia pendent per completar l'entrada dels socialistes a l'estructura de govern del consistori. A banda d'aquesta figura, el grup municipal també assumeix la copresidència de la comissió informativa d’Ocupació, Polítiques comarcals i Participació Ciutadana; la participació en la comissió de Polítiques d’Habitatge; la vocalia a Promusa en nom de l'equip de govern i la sisena tinència d'alcaldia d'Ocupació i Polítiques Comarcals, que assumeix Pere Soler.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.