ERC-MES i les JERC critiquen el govern local per la manca d'accions contra la LGTBIfòbia


  • Comparteix:

Les JERC han posat cartells amb missatges per la conscienciació sobre la LGTBIfòbia a la ciutat / Foto: JERC

Les JERC han posat cartells amb missatges per la conscienciació sobre la LGTBIfòbia a la ciutat / Foto: JERC

ERC-MES i les JERC lamenten 'l'incompliment de l'Ajuntament' en els acords de la moció aprovada fa un any per lluitar i conscienciar sobre la LGTBIfòbia. Els partits asseguren que no s'ha impulsat cap acte o iniciativa en aquest sentit i que el consistori no ha penjat la bandera de l'Arc de Sant Martí per iniciativa pròpia amb motiu del dia internacional contra aquesta xacra. Les JERC han encartellat el centre, la matinada d'aquest dimecres, amb missatges per conscienciar sobre la LGTBIfòbia.

El regidor d'ERC-MES i membre de les JERC, Èric Gómez, lamenta la manca d'accions del govern amb motiu del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia i l'incompliment de la moció aprovada el maig de l'any passat.

Èric Gómez

Malgrat que el govern municipal va donar suport a aquesta moció, avui no ha organitzat absolutament res. És una constatació evident que el govern no està compromès amb eradicar la LGTBIfòbia de la nostra ciutat i, el que és pitjor, no té cap mena d'intenció de complir amb els acords que s'aproven en el ple.


Les JERC alerten que una de cada tres persones transsexuals mor per suïcidi víctima de la transfòbia, i que només tres de cada 10 víctimes d'agressions d'aquest tipus les denuncien a la policia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.