El PDeCAT presenta esmenes als pressupostos de l'Estat per l'intercanviador de Volpelleres


  • Comparteix:

Cruïlla entre les vies de FGC i Renfe

Cruïlla entre les vies de FGC i Renfe

El PDeCAT ha presentat esmenes als pressupostos generals de l'Estat per incloure-hi l'intercanviador de Volpelleres i una estació de l'AVE per a passatgers a l'Hospital General. L'objectiu és unir les línies de Renfe i de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que es creuen en aquestes zones i fomentar el transport públic i la mobilitat.

El membre del PDeCAT i tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, explica que l'intercanviador és una mesura reivindicada des de fa anys per potenciar el transport públic i la mobilitat a tota la comarca.

Damià Calvet

Estem parlant de dues línies ferroviàries diferents que es creuen, però que no disposen d'espais comuns d'intercanvi. Quan es donen circumstàncies com aquesta, el més convenient és generar aquests intercanviadors per potenciar el transport públic i una mobilitat més eficient.


El PDeCAT també ha presentat esmenes per a la instal·lació de pantalles acústiques a la B30 i a l'AP7 en el seu pas per la ciutat, per al soterrament del tram final de la línia d'Alta Tensió a l'avinguda Baixador de Mira-sol, per a uns jutjats de primera instància i per sanejar el finançament que rep el Centre d'Alt Rendiment (CAR).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.