El PP reclama que el govern retorni les plusvàlues cobrades 'injustament' amb un procediment 'àgil i eficaç'


  • Comparteix:

El TC va declarar inconstitucionals les plusvàlues

El TC va declarar inconstitucionals les plusvàlues

El PP demana que el govern municipal 'assumeixi la seva responsabilitat', deixi de cobrar les plusvàlues municipals i retorni els diners recaptats 'injustament' fins ara. Després que el Tribunal Constitucional invalidés aquest impost en casos en que es vengués per sota del preu que es va comprar, el grup popular reclama que es creï un procediment administratiu 'àgil i eficaç' per retornar-lo. El PP també responsabilitza l'equip de govern de seguir cobrant la plusvàlua i vol que 'reconegui que s'està equivocant'.

L'Ajuntament i les plusvàlues
Sant Cugat va demanar al març al govern espanyol que compensi els ajuntaments per les quantitats que presumiblement hauran de retornar als propietaris als quals s'ha cobrat la plusvàlua.

Un mes abans, el consistori ja havia anunciat que ha provisionat en els pressupostos dos milions d'euros per afrontar un eventual pagament als ciutadans que presentessin un recurs per la liquidació de la plusvàlua en casos de pèrdues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.