Sant Cugat, la ciutat del país amb el preu més car del metre quadrat en habitatge lliure


  • Comparteix:

Sant Cugat lidera el preu del metre quadrat al país / Foto: Google Maps

Sant Cugat lidera el preu del metre quadrat al país / Foto: Google Maps

El preu del metre quadrat en els habitatges lliures a Sant Cugat és de 2.875 euros, fet que situa la ciutat com la més cara de Catalunya, per sobre de Barcelona (2.851 euros), i com la segona de l'Estat espanyol, només superada per Sant Sebastià (3.286 euros). Són dades del ministeri de Foment espanyol del primer trimestre de l'any, que comparades amb el darrer període analitzat, entre octubre i desembre de 2016, mostren un descens dels preus a la ciutat d'un 9,3%.

El preu per metre quadrat dels habitatges lliures a les comarques de Barcelona es va situar en els 2.114,9 euros per metre quadrat durant el primer trimestre, xifra que representa un augment del 6,6% respecte els tres primers mesos del 2016 i el creixement més important de tot l'Estat.

Respecte el trimestre anterior, l'increment va ser de l'1,9%. A Catalunya, el preu de l'habitatge lliure per metre quadrat es va situar en els 1.829 euros, un 5,4% més que el primer trimestre de l'any passat i un 1,8% més respecte els darrers quatre mesos del 2016. De fet, Catalunya també lidera el creixement del preu de l'habitatge lliure a tot l'Estat espanyol en comparació amb la resta de comunitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.