Roberto Torrecilla assumeix la coordinació de C's i es fixa l'objectiu d'ampliar la representació al ple

Torrecilla, al centre de la imatge, amb la nova junta / Foto: C's

Política

Publicat el 25/mai/17 per Sílvia González

Roberto Torrecilla és el nou coordinador de C's en substitució de Sergio Blázquez i es marca com a objectiu incrementar la representació al ple de l'Ajuntament. El canvi respon a la renovació de totes les agrupacions de l'Estat espanyol que el partit va acordar en la darrera assemblea general.

El nou equip que presenta Torrecilla té a Sílvia Tusell com a secretària, Martí Pachame com a responsable de logística, i Alba Castellet com a responsable digital. Michael Branderbug assumeix l'àrea de ciutadania i mobilitat mentre que Ana Cano portarà les relacions amb les entitats.

Roberto Torrecilla vol 'ampliar la base social del vot de C's a Sant Cugat' i augmentar la representació actual de tres regidors.

Roberto Torrecilla

Lògicament des de l'agrupació intentarem imposar totes les accions que calguin per aconseguir no només el quart regidor, sinó el cinquè o el sisè.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Torrecilla és actualment vocal de C's al consell de barri de Centre Est. El 2015, el taronja va ser el candidat de la formació per als comicis de l'EMD i va aconseguir per primera vegada representació a Valldoreix. No obstant això, Ciutadans (C's) va elegir Susanna Casta per ocupar la vocalia valldoreixenca perquè per llei Torrecillas no podia ser vocal ja que no viu al territori.