C's insta l'Ajuntament a garantir l'obertura del pàrquing de Can Quitèria els 365 dies de l'any


  • Comparteix:

L'entrada de l'aparcament de Can Quitèria / Foto: Google Maps

L'entrada de l'aparcament de Can Quitèria / Foto: Google Maps

C's insta l'Ajuntament a vetllar perquè l'aparcament de Can Quitèria obri els 365 dies de l'any i no només de dilluns a dissabte com a l'actualitat. OBRAL explota les 109 places públiques del pàrquing, com va aprovar el ple de juliol del 2004, i, segons la formació taronja, el plec de clàusules obliga l'empresa a garantir el servei 365 dies l'any les 24 hores del dia. El partit taronja presentarà una moció al ple de juny per demanar el compliment d'aquests horaris, una demanda que sorgeix arran de la queixa d'alguns comerciants de la zona al consell de barri del Centre Oest.

C's demana al consistori que utilitzi les mesures que cregui convenients, 'ja sigui aplicant el règim sancionador o qualsevol altre mecanisme jurídic que consideri oportú per assegurar el bon servei'. Ho explica el regidor Sergio Blázquez.

Sergio Blázquez

Volem que es vetlli perquè es compleixi el que es va pactar. Fins i tot hi ha un règim disciplinari i es pot arribar a revertir la concessió. Però sobretot instem a parlar amb qui té la consessió per saber què passa i per què no obren els festius.


La formació també insta l'Ajuntament a reunir-se amb l'empresa concessionària per aclarir els motius pels quals no s'està prestant el servei acordat. En cas que OBRAL no es pugui oferir el servei acordat al plec de condicions, C's vol que el consistori busqui un altre operador que assumeixi la tasca 'sense que això perjudiqui els interessos econòmics de l'Ajuntament'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.