ICV vol reconvertir la seu en un espai obert a la ciutadania amb programació pròpia


  • Comparteix:

Seu d'ICV el dia de la inauguració

Seu d'ICV el dia de la inauguració

ICV vol transformar la seu de la formació al carrer de Sant Jordi en un espai obert a la ciutat que aculli programació pròpia cultural, social i política. Per això els ecosocialistes han convocat el 7 de juny a les set de la tarda una sessió oberta a la ciutadania per definir aquest projecte. La idea és poder rebre aportacions sobre els eixos de treball del nou espai, el nom, el sistema de finançament de les despeses i els mecanismes per triar la programació i la gestió del local.

La intenció de l'agrupació ecosocialista és oferir un espai no només polític al servei de militants i simpatitzats, sinó obert a tota la ciutat. La formació considera que la manera de fer política ha canviat i això també requereix una manera diferent de relacionar-se amb la ciutadania. En concret, la seu d'ICV ja acull una biblioteca d'intercanvi de llibres i una programació de xerrades i cinema.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.