El PSC i el PP seran veïns al carrer de Francesc Moragas


  • Comparteix:

Blocs dels números 1, 3 i 5 del carrer de Francesc Moragas / Foto: Google Maps

Blocs dels números 1, 3 i 5 del carrer de Francesc Moragas / Foto: Google Maps

El PSC i el PP seran veïns al carrer de Francesc Moragas, on tindran les seves seus. Els socialistes tindran el seu espai al número 1-3 d'aquest carrer mentre que els populars estan adequant un local al bloc del cantó, al número 5 de la mateixa via.

El PSC no tenia seu des que va abandonar un local al complex del Celler Modernista. Els socialistes van deixar aquell espai després de les darreres eleccions municipals, quan van quedar-se amb un sol regidor, i ara han optat pel local de Francesc Moragas perquè costa 'menys de la meitat que el lloguer al Celler Cooperatiu', segons fonts socialistes. El PSC està a l'espera d'inaugurar la seu en un acte oficial, tot i que la militància ja va votar a les eleccions primàries del PSOE d'aquest mes en el nou local.

El PP deixarà la seu del carrer de Santa Maria perquè el propietari ha decidit convertir el local en un pis per llogar com a domicili. Els populars calculen que es podran traslladar a Francesc Moragas d'aquí a un mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.