ERC-MES vol que Sant Cugat tingui un cens de solars sense edificar i d'edificis ruïnosos


  • Comparteix:

Un dels solars que està sense edificar al barri de Volpelleres / Foto: Google Maps

Un dels solars que està sense edificar al barri de Volpelleres / Foto: Google Maps

ERC-MES presentarà una moció al ple municipal de juny per demanar que s'elabori un cens de solars sense edificar i d'edificis ruïnosos a Sant Cugat. Els republicans alerten que els solars buits sovint són objecte d'abocaments incontrolats de deixalles i pateixen l'acumulació de materials amb la conseqüent proliferació de rosegadors.

El regidor d'ERC-MES Ferran Villaseñor ha explicat que la proposta passa per donar un ús comunitari a aquests espais amb un acord d'exempció d'IBI temporal amb els propietaris.

Ferran Villaseñor

A Volpelleres hi ha un sèrie de solars que pel que sigui no s'han edificat i proposem que es pugui habilitar, durant un temps, un camp de futbol o un parc.


Els republicans també reclamen que es faci un seguiment del manteniment d'edificis perquè es posin al dia amb l'ordenança de seguretat i de suport al patrimoni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.