La JSC proposa establir un salari mínim mensual de 1.000 euros


  • Comparteix:

La JSC proposa establir un salari mensual mínim de 1.000 euros per als treballadors de Catalunya. La formació considera que l'actual precarietat laboral i la desqualificació de la mà d'obra incideixen en la capacitat d'estalvi i el nivell de vida dels treballadors. La JSC participarà a la manifestació pel Dia Internacional del Treballador de l'1 de maig a Barcelona.

La JSC considera que l'actual cost de vida dels treballadors a Sant Cugat fa impossible viure amb un nivell de vida digne. Segons la formació, l'habitatge i el transport es perfilen com els costos que més afecten la capacitat d'estalvi del treballador.

Per aquest motiu, la política laboral de la JSC va encaminada a aconseguir un salari mínim mensual de 1.000 euros, entre d'altres mesures. Escoltem el primer secretari de la formació, David Gutiérrez.

David Gutiérrez

La JSC treballarà perquè cap treballador tingui un salari mensual brut inferior a mil euros.


Gutiérrez ha criticat la política laboral de l'actual equip de govern i l'ha acusat de convertir Sant Cugat en una marca de la formació.

David Gutiérrez

La majoria dels 43.000 treballadors de Sant Cugat no arriben a final de mes per culpa de la necessitat de CiU de fer de Sant Cugat la seva marca.


El dimarts 1 de maig, la JSC participarà a la manifestació del Dia Internacional del Treballador que tindrà lloc a Barcelona. La formació ha convocat els simpatitzants, a les deu del matí, a la plaça Lluís Millet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.