Els partits de l'oposició portaran a debat al ple la protecció del bosc de Volpelleres


  • Comparteix:

Volpelleres Viu vol que es protegeixi el bosc del barri / Foto: Volpelleres Viu

Volpelleres Viu vol que es protegeixi el bosc del barri / Foto: Volpelleres Viu

Els partits de l'oposició - CUP-PC, C's, ERC-MES, ICV-EUiA, PP i el regidor no adscrit- defensaran al proper ple una moció promoguda per #VolpelleresViu per garantir la protecció del bosc del barri. El text, que fa especial menció a una pastilla al nord de la zona susceptible d'acollir futurs equipaments, demana que es treballi perquè l'àrea s'aculli a un projecte sobre boscos metropolitans que promou l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), òrgan supramunicipal que garantiria la seva protecció.

La moció també demana que es constitueixi una comissió de seguiment formada per representants polítics, associacions veïnals i plataformes ciutadanes per assegurar 'la màxima protecció de l'ecosistema'. El membre de #VolpelleresViu Josep Castro ha explicat que la proposta se centra en la protecció de la pastilla E5 del bosc per evitar que s'hi construeixin més equipaments.

Josep Castro

Pretenem que aquest espai passi a tenir la mateixa qualificació que la resta del bosc perquè no s'hi construeixin equipaments. És una manera de blindar el bosc.


El text també detalla que es tiri endavant un projecte de millora del torrent de Can Cornellera que, segons un informe municipal de 2006, 'pateix una clara influència tòxica'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.