Conesa demana reunir-se amb Rull per abordar el pagament del peatge dels Túnels de Vallvidrera


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, durant una entrevista a Cugat.cat

L'alcaldessa, Mercè Conesa, durant una entrevista a Cugat.cat

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha demanat reunir-se amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, per abordar la proposta de la Generalitat de suprimir tots els peatges del país, excepte el dels Túnel de Vallvidrera. Ara per ara, Conesa no s'ha volgut posicionar sobre aquesta mesura, tot i apostar perquè la ciutadania es plantegi un canvi d'hàbits.



Conesa ha dit que resta a l'espera de la resposta del conseller a qui li ha demanat una visita a Sant Cugat per tractar la qüestió.

Mercè Conesa

El que he fet és contactar amb el conseller i demanar-li que pugui venir i que ens expliqui quin és el plantejament del departament de Territori i Sostenibilitat, i a partir d'aquí ja donarem el posicionament de l'Ajuntament. El que entenc, en qualsevol cas, és que la ciutadania s'ha de plantejar un canvi d'hàbits.


Tot i no posicionar-se, encara, sobre la proposta de la Generalitat, Conesa té clar que 'qui contamina paga'.

Mercè Conesa

Qui vagi amb automòbil haurà de pagar. Qui contamina paga. Aquest principi que abans només s'aplicava a les empreses i a la indústria, avui dia s'ha d'aplicar també a la ciutadania.


El govern treballa en un horitzó de quatre anys per aplicar el nou sistema de pagament de peatges. El pla, però, necessita el vistiplau del govern espanyol.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.