C's fa costat a la Comissió de Festes planenca davant 'la poca traça' amb la coberta de l'Espai Pere Grau


  • Comparteix:

Projecte de la coberta de l'Espai Pere Grau / Foto: Ajuntament

Projecte de la coberta de l'Espai Pere Grau / Foto: Ajuntament

C's lamenta la renúncia de la Comissió de Festes de les Planes a organitzar la Festa Major del districte, la qual atribueix a l'incompliment del govern local de tenir la coberta de l'Espai Pere Grau enllestida. El partit s'ha solidaritzat amb el veïns de les Planes i critica 'la poca traça' de l'equip de govern, que 'ha jugat amb les expectatives i les il·lusions'.

En un comunicat, la regidora de C's i vocal del consell de barri de les Planes, Munia Fernández-Jordán, ha assegurat que l'equip de govern ha posat al límit la paciència de les persones. Fernández-Jordán atribueix negligència al govern local perquè no ha mesurat bé els temps de gestió, un fet que assegura no és la primera vegada que succeeix.

Fernández-Jordán ha lamentat la situació que s'ha generat al barri.

Munia Fernández-Jord

La situació és que s'han fet pagaments, és molt complicat. Cal destacar la manca d'informació per part de l'Ajuntament. Ha estat una promesa incomplerta i un gran mal.


C's demana al govern local que sigui l'última vegada que 'juga amb el treball i l'esforç dels veïns de les Planes', un barri del qual diu que s'ha de tractar sense cap discriminació ni greuge comparatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.