L'ordenança de terrasses entrarà en vigor abans de final d'any

L'ordenança de terrasses s'ha endarrerit diverses vegades

Política

Publicat el 5/jun/17 per Albert Prat

La futura ordenança de terrasses entrarà en vigor abans de finals d'any. Ho ha assegurat la tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira, a l'entrevista de meitat de mandat de Cugat.cat. Segons Paraira, el nou document servirà per 'endreçar la situació' i fer compatible la proliferació de terrasses amb la seguretat, el pas de vianants pels carrers i el descans dels veïns.


MIRA-HO A CUGAT TV

L'agost de l'any passat, la mateixa Paraira es va comprometre a portar a aprovació el text abans de finals del mateix 2016, però finalment l'ordenança s'ha endarrerit i estarà llesta enguany. La tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà ha remarcat que Sant Cugat ha patit un 'boom' de terrasses i que cal posar-hi ordre per fer compatibles tots els usos.

Cristina Paraira

No has d'estar patint si t'atropella un cotxe o no deixes passar algú. Volem que si ets un restaurador sàpigues si pots posar o no terrasses i nosaltres tenir un ordre de com ha de ser la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De moment, els bars i restaurants funcionen amb l'últim decret regulador que marca els horaris d'obertura i tancament per al període comprès entre l'1 de maig i el 30 de setembre. Les terrasses tanquen a mitjanit de diumenge a dijous, i a la una de matinada dels divendres, dissabtes i vigílies de festiu. Alguns espais de la ciutat tenen uns horaris específics.