C's reitera a l'equip de govern que busqui alternatives a la pujada de l'IBI per l'entrada a la zona 1


  • Comparteix:

C's torna a fer reclamacions a l'equip de govern per la zona 1 / Foto: C's

C's torna a fer reclamacions a l'equip de govern per la zona 1 / Foto: C's

Ciutadans exigeix de nou a PDeCAT-Demòcrates i al PSC que pensin fórmules alternatives per impedir que l'entrada a la zona 1 repercuteixi en la butxaca del ciutadà. El nou requeriment dels taronges arriba arran que la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Cristina Paraira, hagi anunciat a Cugat.cat que el canvi de zona suposarà una factura anual en l'IBI d'entre sis i set milions.

El portaveu de C's, Aldo Ciprián, demana a l'equip de govern que 'treballi' i 'sigui imaginatiu' a l'hora de buscar altres vies de solució. Els taronges posen com a exemple l'assumpció de l'increment per part de la Diputació o de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Aldo Ciprián

Es fa una mala presentació dels problemes i les solucions són dolentes.


Sobre la T-Mobilitat, el partit s'ha mostrat favorable a la incorporació del mètode 'com a una alternativa definitiva a l'actual sistema de zones'. Tot i això, els taronges sostenen que fins que aquest no estigui implementat la prioritat es passar de la zona 2 a la 1 sense que això suposi 'un greuge per a la ciutat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.