Bustos s'afegeix a l'exigència feta per l'alcalde de Sant Cugat a la ministra de Foment

L'alcalde de Sabadell reclama als governs una partida en les pròxims pressupostos

Política

Publicat el 20/ago/04 per Joan Lluis Garcia Del Moral

L'alcalde de Sabadell, Manel Bustos, s'ha sumat a les demandes que Lluís Recoder va fer ahir per reclamar a la nova ministra de Foment que es posi en marxa la línia de passatgers ElPapiol-Mollet. Bustos no descarta, si cal, fer un front comú amb la resta d'alcaldes del Vallès per demanar tant a la Generalitat com a Madrid una solució.

L'alcalde de la nostra ciutat no està sol en les seves reclamacions. El de Sabadell, Manel Bustos, dóna suport a la carta que Lluís Recoder ha enviat a la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, en la que exigia la posada en marxa de la línia de passatgers entre Mollet i El Papiol. Bustos ha anat més enllà i ha recordat que si bé aquesta és una infraestructura necessària pel Vallès Occidental, i una vella reivindicació, no és la única.

El que ha volgut deixar clar l'alcalde socialista és que considera que si les ciutats del Vallès actuen conjuntament de cara a la Generalitat i Madrid, la comarca pot aconseguir els recursos suficients com per afrontar les diferents infraestructures que es volen construir. Les més destacades són l'acabament de la Ronda Oest i Nord (entre la C-58 i Castellar), la Ronda Est, i la connexió directa entre la comarca i l'estació principal del Tren de Gran Velocitat (TGV) a Barcelona.

Precisament el fet que el TGV tingui una parada a la nostra comarca és un dels projectes en els que Recoder i Bustos mostren més sintonia. L'objectiu pels dos alcaldes és que l'estació es situi 'en qualsevol punt de la comarca perquè els beneficis arribaran a tot arreu' com va afirmar lluís Recoder.