El PSC diu que Gibert no hauria de ser presidenta del consell de la Floresta perquè no resideix al districte


  • Comparteix:

Consell de barri de la Floresta

Consell de barri de la Floresta

El PSC considera que la regidora cupaire Núria Gibert no hauria de ser la propera presidenta del consell de barri de la Floresta perquè no viu al districte. Segons els socialistes, les presidències haurien de recaure en regidors que resideixin en aquell territori, tot i que no és un requisit indispensable legalment. El PSC creu que l'alcaldessa, que determinarà qui ostenta la presidència, no està lligada a l'acord que va permetre al regidor de la CUP-PC Ramon Piqué assumir el càrrec a principis de mandat.

Piqué ha estat el president del consell de barri de la Floresta des de principis de mandat, quan l'alcaldessa el va designar. Piqué ha de deixar el càrrec perquè renunciarà a l'acta de regidor, que és l'única condició 'sine qua non' per ser president d'un consell de barri. La CUP-PC ha proposat que Gibert sigui la nova presidenta i recorda que la seva candidatura va ser la més votada a la Floresta als comicis municipals. A més, es dóna la circumstància que, un cop Piqué deixi el ple, no hi haurà cap regidor del ple que visqui al districte.

El portaveu de l'agrupació local del PSC, José Gallardo, considera que el càrrec no hauria de ser 'hereditari' i ha recordat que l'elecció de Piqué va ser fruit d'una negociació política excepcional.

José Gallardo

Va ser fruit d'una negociació excepcional. No és un càrrec hereditari ni presidencialista.


El PSC també carrega contra Gibert perquè, si assumís la presidència, acumularia tres responsabilitats ja que és portaveu del grup CUP-PC a l'Ajuntament i portaveu del secretariat nacional del seu partit.

El PSC governa a l'Ajuntament amb el PDeCAT-Demòcrates i diu que respectarà i assumirà la decisió que prengui l'alcaldessa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.