La Unió serà un espai polivalent que acollirà espectacles de diferents disciplines


  • Comparteix:

Imatge del projecte de la futura Unió Santcugatenca

Imatge del projecte de la futura Unió Santcugatenca

Les obres de remodelació de la Unió Santcugatenca començaran a finals d'any i convertiran l'equipament en un espai polivalent per a la ciutat. Són unes obres que serviran per ubicar les diferents seccions de l'entitat, tal com ha explicat la tinenta de Cultura, Carmela Fortuny, a l'entrevista de valoració de meitat de mandat a Cugat.cat. Fortuny ha destacat que aquest projecte és 'una de les línies estratègiques més importants de l'àrea de Cultura i de la ciutat'.



La titular de Cultura ha deixat clar que la nova Unió no serà la reclamada sala B, però sí que serà un espai que podrà acollir espectacles de teatre, concerts, música clàssica i xerrades, entre d'altres.

Carmela Fortuny

Evidentment, donarà oxigen a aquesta necessitat de la sala B, perquè s'hi podran fer concerts. El que li busquem és aquesta polivalència perquè les disciplines s'hi puguin desenvolupar correctament però que també doni resposta a aquesta necessitat.


El projecte actual ja permetria concerts de música clàssica. El govern, però, està estudiant si es pot incrementar l'aportació econòmica del projecte per dotar el teatre d'una campana acústica. Es tracta d'una inversió que en aquests moments està sobre la taula, tot i que dependrà de la possibilitat pressupostària per poder-la executar aquest mandat.

El ple de maig va nomenar els representants municipals del consell general del Consorci Local Ajuntament - La Unió Santcugatenca, un pas que servirà per accelerar el procés de remodelació de l'equipament cultural.

El remodelat edifici de La Unió tindrà prop de 3.000 metres quadrats, repartits entre soterrani, planta baixa, primera i segona planta. El nou teatre oferirà 400 localitats. Es preveu que les obres s'allarguin dos anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.