Els veïns de Can Borrull es reconcilien amb l'Ajuntament i celebren l'inici d'obres al setembre


  • Comparteix:

Els veïns, després de la reunió amb Damià Calvet

Els veïns, després de la reunió amb Damià Calvet

L'Ajuntament i els veïns de Can Borrull acosten posicions sobre les obres per urbanitzar el barri, que finalment començaran al setembre en lloc d'aquest juny. Tot i el retard, els veïns celebren l'entesa amb el consistori en un procés que comportarà la legalització del barri. En una reunió aquest dimarts també s'ha definit com serà l'associació administrativa de cooperació, formada per l'administració i les entitats veïnals, que farà seguiment de l'adjudicació de l'obra i dels treballs.

La licitació de les obres es farà en breu. Amb les al·legacions resoltes, el projecte de reparcel·lació, ja enllestit, podrà determinar les quotes a pagar pels veïns.

Amb l'aportació de l'Ajuntament (237.000 euros), la Diputació (1,9 milions), els diners de lliure disposició (més de 422.000 euros) i les adjudicacions a la baixa de les empreses, Calvet calcula que la quantitat a abonar pels ciutadans serà inferior als 178.000 euros.

La representant de l'Associació de Veïns de Can Borrull i dels Veïns per la Unificació de Can Borrull, Puri Moreno, i el president de l'Associació de Veïns de La Rabassa del Pi, Lluís Mestres, celebren la bona sintonia amb l'Ajuntament.

Veïns de Can Borrull

El tema és que l'obra segueixi endavant i es faci bé. / Les coses de palau van a poc a poc, però estem contents.


És una satisfacció que ha compartit el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet.

Damià Calvet

Sembla que actuant amb rigor i transparència aconseguim que els veïns estiguin contents.


Les obres d'urbanització començaran al setembre i duraran 11 mesos. L'actuació aglutina 65 finques i quatre més afectades per les reserves de sòl d'equipament i zones verdes. El pagament de les expropiacions l'assumeix el consistori.

La modificació puntual del Pla de Millora Urbana (PMU) per admetre la cessió veïnal de dos metres per a les voreres i l'assumpció del consistori de les zones verdes es farà durant les obres. L'objectiu del PMU és legalitzar el barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.