ERC-MES vol que el ple de Sant Cugat insti Germà Gordó a deixar el càrrec de diputat


  • Comparteix:

Germà Gordó, en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

Germà Gordó, en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

ERC-MES vol que el ple de Sant Cugat es pronunciï sobre Germà Gordó i demani el retorn de la seva acta com a diputat al Parlament. La coalició presentarà una moció en què mostra la seva disconformitat amb el fet que l'exconseller es mantingui com a diputat no adscrit després de donar-se de baixa de Junts pel Sí.

El Tribunal Superior de Justícia (TSJC) ha obert una investigació a l'exconseller de Justícia convergent i el PDeCAT, ERC i el govern de la Generalitat li han sol·licitat que renunciï a l'acta i abandoni el Parlament.

La portaveu municipal republicana, Mireia Ingla, creu que la petició té afectació local per la victòria de Junts pel Sí a la ciutat en les darreres eleccions catalanes. També considera que cal 'un posicionament clar i contundent' respecte al manteniment de l'acta per part de Gordó. La republicana confia que més partits s'afegeixin a la moció.

Mireia Ingla

En el moment que deixes de formar part d'un projecte per certes raons, has de tornar l'acta al partit. Per això crec que pot haver-hi partits que donin suport a això.


Gordó va deixar abandonar divendres la presidència de la Comissió de Justícia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.