El govern local treballa per equilibrar la borsa de treball amb el nombre d'aturats de Sant Cugat


  • Comparteix:

Pere Soler, durant l'entrevista

Pere Soler, durant l'entrevista

El tinent d'alcalde d'Ocupació, Pere Soler, ha explicat que un dels objectius que es marca la seva àrea és equilibrar al màxim la borsa de treball de l'Ajuntament amb el nombre d'aturats que hi ha a la ciutat. Segons Soler, actualment el 70% de les persones que troben feina a Sant Cugat ho fan a través del consistori i considera que, si equilibren la borsa amb l'atur, les xifres d'ocupabilitat milloraran.



Pere Soler ha fet aquestes declaracions en l'entrevista de meitat de mandat de Cugat.cat.

Pere Soler

El 70% de les persones que troben feina avui dia a Sant Cugat ho fan amb la gestió de la borsa de treball. És molt important que la borsa s'equilibri amb el nombre d'aturats. Ara tenim aproximadament una gestió d'unes 1.000 persones a la borsa de treball i 2.669 persones a les llistes de l'atur. Com més equilibrem la borsa de treball amb el nombre d'aturats que hi ha a la ciutat, més podrem dir que estem sent útils a la ciutadania.


Soler considera que la reducció de l'atur a Sant Cugat en els darrers mesos és fruit de les polítiques d'ocupació que s'estan portant a terme i no pel fet que la ciutat 'expulsi gent' sense feina o amb treballs mal remunerats. Tot i això, Soler creu que els condicionants de vida del municipi, més elevats que en altres poblacions de l'entorn, evidencien la necessitat de tenir salaris més dignes.

Pere Soler

Sant Cugat té uns condicionants de vida més cars que la resta de municipis i evidentment el que necessitem és que hi hagi salaris més dignes. Amb això és amb el que la nostra àrea està treballant. En tot el que repercuteixi a l'Ajuntament, volem incloure en les clàusules socials el que nosaltres diem el salari de referència.


Soler ha explicat que estan reorganitzant i reendreçant el Servei d'Ocupació Municipal (SOM). La intenció és incorporar un equip que s'encarregui de conèixer el teixit empresarial de la ciutat per saber quines necessitats d'ocupabilitat i formatives tenen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.