PDeCAT-Demòcrates presenta una moció per reclamar una llei de transició energètica


  • Comparteix:

Plaques solar de l'ajuntament

Plaques solar de l'ajuntament

PDeCAT-Demòcrates presentarà una moció al ple de dilluns que ve per reclamar una llei de transició energètica que permeti a les energies renovables desenvolupar-se adequadament i atorgui al sector un marc normatiu transparent i equilibrat. El grup municipal insta el govern espanyol a presentar a la Unió Europea el Pla d'Energia i Clima per al període 2020-2030 que possibiliti la reducció de gasos contaminants contribuint de manera activa a la lluita contra el canvi climàtic.

El membre de PDeCAT i regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, aposta per aprofitar la irradiació que rep el territori per aconseguir un autoabastament d'energies netes.

Joan Puigdomènech

Demanem endreçar l'aprofitament de les energies renovables a un país on la irradiació que hi ha seria molt profitosa i podríem arribar a uns nivells d'autoabastament d'energies netes molt important.


La moció de PDeCAT-Demòcrates també manifesta el suport als petits productors fotovoltaics que s'han vist perjudicats per polítiques erràtiques dels diferents governs espanyols que han provocat un entorn d'inseguretat jurídica que els ha perjudicat fins gairebé la seva extinció'. El grup reclama, a més, que es compensi econòmicament els afectats dels errors produïts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.