Mercè Conesa presidirà el Consorci del Parc Natural de Collserola


  • Comparteix:

Conesa, dissabte passat a la Trobada Nacional Bastonera / Foto: Localpres

Conesa, dissabte passat a la Trobada Nacional Bastonera / Foto: Localpres

L'alcaldessa i presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, assumirà a partir del setembre la presidència del Consorci del Parc de Collserola. Conesa substitueix l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que passa a ser vicepresidenta, càrrec que fins ara ostentava la santcugatenca. El canvi obeeix als estatuts del consorci.

Segons els estatuts, la presidència i la vicepresidència de l'òrgan s'han de rotar entre la Generalitat, la Diputació i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Com que la presència de la Generalitat al consorci és minoritària, la presidència i la vicepresidència van a càrrec de les presidentes de l'AMB i la Diputació.

Conesa ha donat a conèixer el canvi aquest dimarts a la inauguració de l'arranjament del camí de la Salut de Valldoreix. L'alcaldessa també ha avançat que els municipis de l'àrea metropolitana incrementaran la seva aportació econòmica al Consorci del Parc de Collserola.

El Consorci del Parc de Collserola està integrat per la Generalitat, la Diputació i els municipis de la serra (Sant Cugat, el Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, Barcelona, Montcada i Reixac i Cerdanyola).

Sant Cugat, amb 2.125 hectàrees, és el municipi que més superfície ocupa del parc natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.