El regidor no adscrit demana al govern que rebaixi els sous dels nous càrrecs de confiança


  • Comparteix:

Dimitri Defranc és regidor no adscrit / Foto: Ajuntament

Dimitri Defranc és regidor no adscrit / Foto: Ajuntament

El regidor no adscrit, Dimitri Defranc, ha demanat a l'equip de govern que rebaixi a 50.000 euros el topall màxim a cobrar pels nous càrrecs de confiança que es puguin derivar del que resta de mandat. El regidor excupaire vol posar el debat sobre la taula amb motiu de la propera incorporació d'un assesor de la tinència d'alcaldia d'Ocupació, que ostenta el PSC, i que tindrà una nòmina de 61.000 euros bruts anuals.

La proposta suposaria, diu Defranc, un estalvi d'entre 60.000 i 80.000 euros per a l'Ajuntament per al que queda de mandat.

El ple de dilluns que ve debatrà de nou, per un error de forma, la creació d'aquest lloc de treball per a la tinència d'alcaldia d'Ocupació i Polítiques Comarcals. Aquesta plaça no suposa un increment en el pressupost ja que s'usarà la partida per a la sotsdirecció de Districtes que també assumeix la sots-directora de Medi Ambient i Participació Ciutadana.

Defranc i el PP es van abstenir en aquest punt en el ple de maig, mentre que la resta de l'oposició va votar-hi en contra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.