Cs es mostra contrari a repercutir l'entrada de Sant Cugat a la zona 1 de l'ATM en l'IBI


  • Comparteix:

El portaveu de Cs, Aldo Ciprián

El portaveu de Cs, Aldo Ciprián

Cs es mostra contrari al fet que entrar a la zona 1 de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) impliqui un increment del rebut de l'IBI i proposa que el cost de gairebé set milions que suposaria a Sant Cugat es reparteixi per tota l'àrea metropolitana. El portaveu de la formació, Aldo Ciprian, creu que si s'abaixa el preu del bitllet s'incrementarà l'ús del transport públic amb més gent de Barcelona que vindrà a Sant Cugat i no veu just que només siguin els santcugatencs qui ho paguin.



Aldo Ciprian ha fet aquestes declaracions en l'entrevista de meitat de mandat de Cugat.cat.

Aldo Ciprian

Creiem que el que s'ha de fer és que tots els membres de l'AMB amortitzessin el preu transport. Els serveis públics no han de ser rendibles.


D'altra banda, Ciprian s'ha mostrat partidari de protegir 'a qualsevol cost' Torre Negra però ha demanat que l'alcaldessa, Mercè Conesa, s'assegui amb el principal propietaris dels terrenys, Núñez i Navarro, per arribar a un acord. Ciprian no ha especificat, però, si això hauria de passar per indemnitzacions.

Aldo Ciprian

Volem protegir a qualsevol cost Torre Negra però hem d'obeir les lleis també. Hem d'arribar a un acord. No sé exactament per on ha de passar, però sí que creiem que Mercè Conesa ha d'asseure's amb Núñez i Navarro.


El portaveu de la formació taronja s'ha mostrat molt crític amb Conesa perquè considera que és una alcaldessa 'virtual' que només dorm a la ciutat. Segons Ciprian, això endarrereix els debats dels plens perquè no assisteix a les juntes de portaveus on es discuteixen inicialment els temes.

Aldo Ciprian

Tenim una alcaldessa virtual. Conesa no és alcaldessa de Sant Cugat perquè no treballa aquí i només hi dorm. Treballa a la Diputació i no ve a la junta de portaveus i això ens costa després una hora més de debat al ple quan ja s'han debatut amb anterioritat els temes.


Ciprian ha carregat contra Conesa també en matèria de seguretat. Cs la responsabilitza de l'augment de robatoris quan l'alcaldessa va ostentar la responsabilitat de seguretat al municipi.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.