Les Cases dels Mestres encaren els darrers tràmits per iniciar la rehabilitació


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del projecte / Foto: Promusa

Imatge d'arxiu del projecte / Foto: Promusa

L'Ajuntament ha tancat un acord per adquirir la parcel·la de titularitat privada necessària per poder tirar endavant la rehabilitació de les Cases dels Mestres de la Floresta i el projecte de masoveria urbana. Es tracta de 4.323 metres quadrats que el consistori comprarà per 175.000 euros. En paral·lel, el ple municipal ha de donar aquest dilluns el vistiplau a l'aprovació provisional de la modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) en aquest àmbit, darrer tràmit urbanístic per desencallar el projecte.

En concret, la modificació permet canviar la zona del darrere de les Cases dels Mestres a aprofitament i deixar l'espai lateral com a equipaments. El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha explicat que la proposta, que ja va ser aprovada inicialment pel ple, no ha rebut al·legacions.

Damià Calvet

Ho portem a aprovació provisional sense al·legacions. Després la comissió d'urbanisme ha d'aprovar-ho de manera definitiva per continuar amb aquesta operació de masoveria urbana.


Amb aquest tràmit i l'adquisició de l'espai privat, el projecte de masoveria urbana encara ara la fase de rehabilitació. Calvet ha explicat que ha estat un procés amb més dificultats de les previstes.

Damià Calvet

Malauradament en el plantejament urbanístic i de llicències d'edificació ens hem trobat amb dificultats de gestió.


El projecte de masoveria urbana per a les Cases dels Mestres ja té adjudicataris. En total són 11 unitats familiars, tres de les quals tenen infants al càrrec, que corresponen a una vintena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.