El ple de Sant Cugat dóna el vistiplau a la cessió d'un local al Cau de la Floresta

El Cau va inaugurar provisionalment el nou local l'octubre passat

Política

Publicat el 21/jun/17 per Albert Prat

El ple municipal ha aprovat per unanimitat cedir un local al Centre Cívic de Can Llobet a l'Agrupament Escolta de la Floresta. Aquest tràmit formalitza la cessió de l'espai a l'entitat, que ja va inaugurar simbòlicament la seva nova casa l'octubre passat. L'agrupament, nascut fa tres dècades, havia ocupat fins ara els baixos de l'edifici de l'Associació de Veïns i Propietaris de la Floresta.

Escolta-ho

L'entitat disposarà ara d'un local sense deficiències constructives, amb calefacció i amb més espai per emmagatzemar material i encabir-hi la vuitantena de joves que en formen part. La tinenta d'alcalde de Presidència, Carmela Fortuny, ha assenyalat que es tracta d'un espai que estava buit i es pot aprofitar.

Carmela Fortuny

Aquest agrupament requeria de més espai i millors condicions. Es tracta d'un espai que no tenia una utilitat concreta i per tant proposem adjudicar-lo.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'agrupament també va assenyalar a la inauguració de l'octubre passat que la situació del local, més a prop d'altres equipaments, els farà més visibles a la ciutadania.