El PP demana mesures per 'frenar l'incivisme' al Parc Turó de Can Mates


  • Comparteix:

Parc del Turó de Can Mates / Foto: Web de l'Ajuntament

Parc del Turó de Can Mates / Foto: Web de l'Ajuntament

El PP exigeix al govern local 'mesures efectives per frenar l'incivisme' al parc del Turó de Can Mates. Els populars critiquen les actituds 'abusives' que alguns usuaris fan d'aquest espai de la ciutat amb festes infantils i altres celebracions particulars, fet que genera més brossa i un 'excés de soroll intolerable'.

El president del PP, Álvaro Benejam, ha explicat que una mesura efectiva seria intensificar la presència de vigilància i aplicar sancions si les males conductes persisteixen.

Álvaro Benejam

S'hauria d'intensificar la vigilància i que els caps de setmana, sobretot, hi hagi agents que comuniquin les bones conductes que s'han de seguir a les persones que no fan un bon ús de l'espai. Si les males conductes persisteixen s'haurien de posar les sancions que siguin oportunes.


Veïns del carrer de Ramon Llull, a tocar del parc del Turó de Can Mates, es van queixar, al consell de barri de Mira-sol de maig, de les aglomeracions de gent que visiten aquesta zona verda, sobretot, els caps de setmana per celebrar dinars i altres activitats festives.

En l'últim mes, representants dels veïns i responsables de l'Ajuntament s'han reunit per posar fil a l'agulla a aquesta problemàtica sense especificar als mitjans, quines mesures es prendran.

Aparcament a Sant Francesc
El PP ha explicat en un comunicat que gràcies a les seves demandes s'ha aconseguit alliberar una vintena de places d'aparcament per als veïns del barri de Sant Francesc, a tocar de Delphi, i evitar 'la proliferació' del botellot en augment, asseguren, en aquesta zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.