Boehringer Ingelheim col·loca la primera pedra de la planta que crearà 200 llocs de treball


  • Comparteix:

La multinacional farmacèutica Boehringer Ingelheim ha col·locat aquest dilluns la primera pedra de la futura planta de producció del medicament Respimat a Sant Cugat. Amb aquesta ampliació l'empresa crearà 200 llocs de treball i generarà una inversió de més de 100 milions d'euros a la ciutat.

El director general de Boehringer Ingelheim Espanya, Timmo Andersen, ha destacat el compromís de la farmacèutica amb Sant Cugat i el país.

Timmo Andersen

Aquesta planta serà un nou pas en la història de Boehringer Ingelheim Espanya. Tornem a explicar la història d'un compromís amb la innovació, la inversió i el creixement, d'un compromís amb Catalunya on sempre hem tingut la nostra seu.


El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha aprofitat per reivindicar les tres 'i' que la Generalitat vol potenciar: innovació, indústria i internacionalització. Baiget també ha destacat la importància que té la indústria per a l'economia i la societat d'un país.

Jordi Baiget

Aquells països que potencien la indústria són els que tenen millor qualitat de treball, unes feines més ben remunerades, uns serveis de millor qualitat i més valor afegit. També són els que resisteixen millor la crisi econòmica.


El Respimat és un dispositiu d'inhalació que subministrarà els medicaments respiratoris que produeix l'empresa. A Sant Cugat es crearan inhaladors per a Europa, els Estats Units, el Japó, Mèxic, el Brasil i el Canadà. La planta, que s'acabarà d'edificar l'estiu de 2018, tindrà 14.000 metres quadrats i produirà cada any 25 milions d'unitats amb la possibilitat d'arribar a una producció màxima de 30 milions de dispositius.

La futura instal·lació se suma a les dues plantes que la firma té a Sant Cugat que produeixen medicaments com el Nolotil i el Bisolvon i que donen feina a 900 persones.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha insistit en la necessitat que les empreses treballin per crear llocs de treball de qualitat i apostin per eliminar la precarietat laboral.

Mercè Conesa

Hem de reivindicar la qualitat als llocs de treball. Hem de denunciar la precarietat. Si avui tots els indicis macroeconòmics ens indiquen que estem sortint de la crisi, encara hi ha realitats socials molt complexes que els Ajuntaments hem d'abordar.


El ple de març va donar llum verda a l'ampliació de la companyia farmacèutica. Amb la construcció de la futura nau, Boehringer Ingelheim tindrà tres plantes a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.