JERC presenta els seus actes per l'11 de setembre i convida al Partit Popular a no participar a la Diada


  • Comparteix:

Un concert botifarrada obrirà la celebració

Un concert botifarrada obrirà la celebració

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) de Sant Cugat han presentat els actes que portaran a terme per celebrar la propera Diada de Catalunya. Com a novetat, enguany hi haurà un concert butifarrada en que tocaran els santcugatencs Endavant les Atxes. La JERC també ha volgut deixar clar que no vol que el Partit Popular participi en els actes commemoratius de l'11 de setembre.

Una botifarrada i un concert gratuït d'ska la vigília de la Diada són els actes que les JERC tenen preparades per commemorar la Diada nacional de Catalunya. Els santcugatencs Endavant les Atxes i els rubinencs Bullanga Social tocaran el dia 10 a les 11 de la nit al Casal Cultural de Mira-Sol, la festa però s'iniciarà a dos quarts de deu amb la botifarrada. Amb aquest acte es volen reivindicar els districtes, per això és fa a Mira-Sol, amb el propòsit de donar un caire diferent a les commemoracions de l'11 de setembre. Així ho explica Ramon Puigneró, portaveu de les JERC a Sant Cugat.

Ramon Puigneró

Farem un concert-botifarrada amb els santcugatencs Endavant les Atxes i Bullanga Social. Volem fer quelcom diferent i reivindicar el que representa la Diada


Els actes continuaran l'endemà amb la tradicional ofrena a Rafael de Casanovas a les nou del matí i a l'Ajuntament a les deu. En aquest punt Puigneró ha volgut convidar a tothom a participar en els actes de la Diada menys als membres del Partit Popular de Sant Cugat dels que ha dit que estarien fent el pallasso si hi participessin, en clara al·lusió a les declaracions de fa uns dies del president del PP de Catalunya Josep Piqué.

Ramon Puigneró

Jo agrairia a la gent que matinés ja que només és un dia l'any, i també convidaria als del PP que no vinguessin ja que com va dir el seu president, seria estar fent una pallassada, i per fer això que es quedin a casa a celebrar el 12 d'octubre


Per acabar, i per engrescar a la gent a participar en els actes de la Diada, Puigneró ha promès una 'simpàtica sorpresa', que no ha volgut desvetllar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.