El PP i VOX condemnen les pintades d'Arran a La Farga contra la LGBTIfòbia


  • Comparteix:

Una de les pintades / Foto: @ArranStCugat

Una de les pintades / Foto: @ArranStCugat

El PP i VOX rebutgen i condemnen les pintades d'Arran fetes la nit de dilluns a dimarts a l'escola La Farga contra la LGBTIfòbia i que critiquen les escoles de l'Opus Dei per 'discriminar'. En un comunicat, els populars, que no descarten portar a la fiscalia els fets, titllen el col·lectiu jove d''aprenents de 'kale borroka'' i consideren que l'acció és un 'acte més de cobardia i intolerància' que no es pot permetre. De la seva banda, VOX lamenta que amb accions com aquesta 'l'esquerra totalitària, antisistema i contrària a les llibertats individuals' no permeti que les famílies decideixin 'com i on educar els seus fills'.

El president del PP, Álvaro Benejam, exigeix responsabilitats per aquests fets a la CUP perquè 'faci entendre a les seves agrupacions satèl·lit' que aquests actes són 'inacceptables en democràcia'.

VOX també demana a l'Ajuntament que obri un expedient sancionador a Arran i que condemni els fets. El vicesecretari de Relacions Internacionals del partit i alcaldable a Sant Cugat a les darreres municipals, Ignacio Garriga, creu que 'moviments que no condemnen la violències i promouen l'odi haurien de ser il·legalitzats'. Garriga és exalumne de La Farga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.