L'EMD estudiarŕ accions legals contra Mou-te per Valldoreix per acusar-la de manca de transparčncia


  • Comparteix:

Junta de veďns del maig

Junta de veďns del maig

L'EMD no descarta emprendre accions legals contra Mou-te per Valldoreix per les acusacions de deficičncies de transparčncia i 'manipulació' en els pressupostos participatius. Ho ha exposat la vocal de Participació Ciutadana, Elena Degollada, que ha defensat la transparčncia del procés i la independčncia amb quč els tčcnics han validat les propostes.

En un comunicat, l'administració valldoreixenca posa en valor la feina de la comissió de garanties - formada per Degollada, l'oposició i entitats- per vetllar pel bon desenvolupament del procés. La vocal considera que l'acusació de Mou-te per Valldoreix 'és una calúmnia' a l'equip de govern i 'una manca de respecte greu' als tčcnics que han valorat les propostes. Per aquest motiu, en breu, l'equip de govern es reunirŕ per decidir si emprenen accions legals.

Elena Degollada

Hem de valorar quč farem. No descartem accions legals.


La titular de Participació Ciutadana s'ha volgut referir, en concret, a propostes descartades com la modificació del pont del carrer del Pont i fer de doble sentit l'avinguda de l'Alcalde Ramon Escayola, proposades pel membre de Mou-te per Valldoreix i l'expresident de l'EMD, Francesc Cardoner. Degollada ha esgrimit que, en els dos casos, el pressupost de l'obra superava els 100.000 euros, que és la quantitat total a decidir als pressupostos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.