ICV-EUiA retreu a l'equip de govern 'manca de lideratge' davant la problemàtica de l'habitatge


  • Comparteix:

Els regidors d'ICV-EUiA, en una imatge d'arxiu

Els regidors d'ICV-EUiA, en una imatge d'arxiu

ICV-EUiA lamenta que la problemàtica de l'habitatge a Sant Cugat no sigui 'una prioritat' per a l'equip de govern i que 'vagi tard' a l'hora d'aplicar l'índex de referència de lloguer, activat aquest dimecres per la Generalitat. Els ecosocialistes recorden que el març passat el PDeCAT i el PSC van adherir-se a la moció d'ICV-EUiA per pressionar el govern a publicar amb celeritat l'índex i que encara ara no han concretat els incentius i ajudes per a les persones que acompleixin l'indicador.

La moció original d'ICV-EUiA, votada per unanimitat, pretenia avançar-se a la publicació de l'índex perquè 'dels 27 municipis recollits en aquest, Sant Cugat és el que té una problemàtica més gran'. Això exposa el regidor ecosocialista, Ramon Gutiérrez, que critica que l'equip de govern encara no hagi convocat l'Observatori de l'Habitatge, tal com establia al text aprovat al març passat.

Gutiérrez veu 'una manca de lideratge' dels sobiranistes i els socialistes en el procés.

Ramon Gutiérrez

L'Ajuntament podia haver agafat la iniciativa per engegar aquest tema molt abans. Trobem a faltar aquest lideratge en l'equip de govern.


La tinència d'alcaldia d'Habitatge ha anunciat aquest dimecres que l'Ajuntament es marca un termini de dos mesos per estudiar l'indicador dels preus de lloguer i concretar les ajudes per a les persones que s'hi acullin. Tot i 'anar tard', els ecosocialistes demanen ara que l'equip de govern dissenyi incentius 'amb el màxim de consens' de tots els actors implicats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.