Cs retreu a Conesa que doni suport a la hissada de l'estelada en lloc d''atendre la ciutadania'


  • Comparteix:

Aldo Ciprian és portaveu municipal de Cs / Foto: Cs

Aldo Ciprian és portaveu municipal de Cs / Foto: Cs

Cs considera que l'assistència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, a l'acte d'hissada de l'estelada divendres passat demostra quines són 'les seves prioritats' en lloc de 'solucionar els problemes reals de Sant Cugat'. La formació també ha criticat que l'equip de govern usi canals de comunicació institucionals, com el perfil de Twitter de l'Ajuntament, per retransmetre la hissada de la bandera.

Pel partit taronja, accions com aquesta demostren que Conesa continua fent 'actes sectaris que només beneficien els seus'. És per això que Cs, en un comunicat, assegurar haver-li demanat a l'alcaldessa que 'deixi de vendre fum i de frustrar la societat'.

Tot i que la hissada de l'estelada estava organitzada per Òmnium i ANC, els taronges consideren que Conesa s'ha de centrar en la seva tasca institucional. Ho explica el portaveu municipal de Cs, Aldo Ciprian.

Aldo Ciprian

Hauria d'escoltar una mica l'oposició i canviar la seva dinàmica en els dos anys que queda de mandat. Que treballi per a la ciutat i tindrem una ciutat millor.


El regidor emplaça Conesa a abordar 'els problemes reals' de la ciutadania com la manca de places a l'escola pública o l'absència d'urgències pediàtriques. En el comunicat, Ciprian torna a dir que Conesa 'és una alcaldessa virtual' i en critica l'acumulació de càrrecs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.