Cs vol que el pregoner de Festa Major s'elegeixi amb un procés participatiu


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport ha pronunciat el pregó d'enguany

El Sant Cugat Esport ha pronunciat el pregó d'enguany

Cs defensarà una moció al ple de juliol perquè la ciutadania elegeixi, a través d'un procés participatiu, el pregoner de la Festa Major. La iniciativa de la formació taronja recull que tant la proposta com l'elecció dels pregoners es faci a través d'aquest sistema. Cs ha lloat el foment de la participació ciutadana en iniciatives de l'Ajuntament com els pressupostos participatius i vol que aquesta dinàmica s'estengui a altres àmbits.

El regidor Sergio Blázquez ha explicat que la votació es podria fer de la mateixa manera que als Premis Ciutat de Sant Cugat en què s'obre a la participació l'elecció dels candidats al guardó.

Sergio Blázquez

L'exemple és el dels Premis Ciutat de Sant Cugat, a través d'un procés participatiu. L'extraordinari el designa l'alcaldessa, però la resta és participatiu, no a dit.


Cs ha manifestat en diverses ocasions la seva voluntat perquè el Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat també l'esculli la ciutadania i no l'alcalde o alcaldessa de torn, com es fa actualment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.