La Generalitat ratifica les 505 places de Mossos per aquest any amb l'objectiu de convocar-les el juliol


  • Comparteix:

Hi ha previst un reforç de Mossos a Sant Cugat / Foto: ACN

Hi ha previst un reforç de Mossos a Sant Cugat / Foto: ACN

El govern ha ratificat aquest dimarts l'oferta pública d'ocupació de 505 places de Mossos per al 2017 amb l'objectiu de convocar-les aquest mes i així blindar el requeriment del govern espanyol que deia que la Generalitat només podria contractar 50 efectius. Per fer-ho, el consell executiu ha modificat i rebaixat a 50 l'oferta d'ocupació de més de 7.700 places, i al mateix temps, ha aprovat una nova oferta pública de 455. Sant Cugat és una de les ciutats on està previst un reforç de la policia nacional.

La portaveu del govern, Neus Munté, ha assenyalat que aquesta decisió s'ha pres per 'salvar la problemàtica jurídica' plantejada per l'executiu espanyol que hauria pogut paralitzar l'oferta i assegurar-ne la convocatòria immediata.

La Generalitat afirma que els acords adoptats donen via lliure a la convocatòria prevista de 505 agents i ofereixen seguretat i garanties als aspirants. L'executiu subratlla que fa sis anys que no s'incorporen nous mossos i que hi ha 'una necessitat urgent i inajornable de disposar de mitjans personals per reforçar la seguretat pública a Catalunya'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.