Sant Cugat retirarà els pals d'instal·lacions que dificulten el pas a Mira-sol, les Planes i la Floresta


  • Comparteix:

Una cruïlla a la Floresta sobrecarregada de pals

Una cruïlla a la Floresta sobrecarregada de pals

L'Ajuntament elaborarà un pla de 'retirada i reubicació' dels pals de les instal·lacions de serveis de llum, telefonia i enllumenat públic a la Floresta, les Planes i Mira-sol que suposin 'un obstacle a l'accessibilitat'. La mesura és fruit d'una moció institucional que preveu la retirada i la reubicació dels pals de responsabilitat municipal i insta les empreses propietàries de les instal·lacions a sumar-se a la iniciativa, ja que recull possibles sancions en cas de no portar a terme la mesura.

ESCOLTA-HO

La moció detalla que l'estudi per elaborar el pla es faci abans que acabi l'any i que la retirada i la reubicació es facin durant el 2018. El regidor de la CUP-PC, Ignasi Bea, ha llegit aquest dilluns al ple alguns dels acords que recull la moció.

Ignasi Bea

Fer un pla de retirada i reubicació dels pals que obstaculitzin l'accessibilitat i que afectin la seguretat. Retirar i reubicar els pals de les instal·lacions de les quals sigui responsable l'Ajuntament.


El text original, de la CUP-PC, només recollia l'execució d'aquesta acció a la Floresta, tot i que no descartava dur-se a terme arreu de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.