El nou partit Units per Avançar es presentarà als comicis de Sant Cugat i pica l'ullet als democristians


  • Comparteix:

Losada, després de l'entrevista amb Cugat.cat

Losada, després de l'entrevista amb Cugat.cat

Units per Avançar, el nou partit polític que recull les tesis de la desapareguda Unió, concorrerà a les eleccions municipals a Sant Cugat. Això ha avançat un dels seus impulsors, Carlos Losada, que ha visitat aquest dimecres Sant Cugat per reunir-se amb simpatitzants. Units per Avançar es defineix com una formació catalanista, de centre, socialcristiana, europeista i contrària al referèndum que espera retornar 'la cohesió interna' a Catalunya.

Sobre el procés, Losada diu que Units per Avançar creu que 'haurà d'haver-hi una votació tard o d'hora' però considera que l'1-O no és l'opció en no complir 'els requisits mínims'. Creu que el partit, que ja s'ha constituït, podrà tenir recorregut en recollir una forquilla de població que es mogui des del centreesquerra al centredreta.

Losada ha confirmat a Cugat.cat que la formació tindrà seu al municipi i ha concretat que aniran a les eleccions municipals de 2019.

Carlos Losada

La decisió d'intentar tenir presència a Sant Cugat està presa. Volem portar-hi la nostra realitat, el nostre pensament. Considerem que ja som a Sant Cugat.


L'impulsor d'Units per Avançar diu que el partit 'se sent còmode' amb Unió i convida els seus exmilitants i persones d'altres sensibilitats a formar part del projecte.

Carlos Losada

A nosaltres ens agradaria que la gent d'Unió s'apropi i se senti còmode. Però seria un fracàs si només recollim gent d'Unió.


La mirada d'UDC
En la seva visita local, Losada, exdirector general d'ESADE, ha anat acompanyat de Xavier Cortés, últim president de la desapareguda UDC. La formació democristiana va perdre aquest mandat la representació a l'Ajuntament després que els tres regidors del grup municipal de l'antiga CiU entressin a CDC, ara PDeCAT, i Demòcrates. Tampoc no té presència a Valldoreix.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.