Veïns de Centre-Estació exigeixen a l'Ajuntament un millor manteniment de zones del barri


  • Comparteix:

La sessió ha tingut lloc als baixos de l'antic ajuntament per garantir l'accessibilitat

La sessió ha tingut lloc als baixos de l'antic ajuntament per garantir l'accessibilitat

Un grup de veïnes de la zona de darrere de l'estació de FGC, que forma part del barri de Centre-Estació, lamenta la deixadesa de l'Ajuntament en el manteniment de l'àrea. Al consell de barri de Centre-Est celebrat aquest dijous, les ciutadanes han demanat més cura amb la vegetació de la zona i amb l'arranjament de voreres i calçada, i solucions per garantir l'accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda. La presidència de l'òrgan participatiu ha assegurat que es traslladaran aquestes peticions a l'equip de Via Pública.

Una de les veïnes que ha alçat la veu, Charo Díaz, ha explicat que ja ha fet arribar aquestes queixes al consistori al portal d'incidències Els ulls de Sant Cugat, però que encara no ha rebut una solució. Díaz ha explicat al consell de barri les demandes.

Charo Díaz

Plantegem que hi hagi una millor il·luminació, que es mantingui el barri i que es garanteixi l'accessibilitat.


La queixa ha servit perquè la presidenta de l'òrgan participatiu, la regidora Mayte Pérez, es comprometés a fer arribar les peticions als departaments pertinents.

Mayte Pérez

Amb cada departament que correspongui mirarem de posar solució als inconvenients que hi ha hagut.


El consell de barri, que s'ha celebrat als baixos de l'antic ajuntament per garantir l'accessibilitat de tots els assistents, ha tingut la presència de quatre persones. Des que va començar el mandat, ha estat una de les sessions més participades, fet celebrat per tots els vocals, que esperen mantenir aquesta tendència.

Soroll
Pérez ha anunciat que l'Ajuntament llençarà properament una campanya per treballar la conciliació entre els descans dels veïns i l'activitat comercial del centre de la ciutat. La també regidora de Comerç ha explicat que és prioritari garantir el benestar dels habitants de la zona, però que també es treballa perquè el teixit comercial estigui enfortit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.