Obertes les inscripcions per omplir els trams de Sant Cugat a la Diada de l'Onze de Setembre


  • Comparteix:

Imatge de la Diada d'enguany

Imatge de la Diada d'enguany

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha obert les inscripcions de la Diada del Sí que tindrà lloc l'Onze de Setembre a Barcelona. Concretament, la secció local de l'ANC té assignat els trams 110, 111 i 112, que es trobaran ubicats al tram nord, des de la Diagonal i fins al carrer Bonavista, a tocar de l'Hotel Casa Fuster.

L'ANC i Òmnium Cultural han batejat aquest Onze de Setembre com la Diada del Sí, perquè volen que la mobilització d'aquest any sigui a favor del 'sí' en el referèndum de l'1 d'octubre.

Es crearà el símbol + de sumar, a l'encreuament del passeig de Gràcia i el carrer d'Aragó de Barcelona. Els manifestants ompliran aquests carrers fins a les seves confluències amb els Jardinets de Gràcia i la plaça de Catalunya. La concentració es dividirà com és habitual en 48 trams, destinats cadascun a un barri de Barcelona o a una comarca.

Els organitzadors convocaran els manifestants a les quatre de la tarda. Els conviden a portar les samarretes de Diades anteriors, entitats o altres causes, com a símbol de la quantitat de motivacions que els porten a manifestar-se. A les cinc de la tarda, es desplegaran quatre pancartes a cadascun dels extrems de la creu, que començaran a avançar cap al centre a les 17:14. A mesura que avancin les pancartes, els manifestants es posaran la samarreta groc fluorescent que s'ha preparat per a aquesta Diada. El color s'ha triat per homenatjar els voluntaris, que porten una armilla groga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.