Sant Cugat i nou ciutats acolliran una intervenció artística inèdita i simultània a l'espai públic


  • Comparteix:

Imatge del concurs / Foto: Consorci Transversal Xarxa d'Activitats Culturals

Imatge del concurs / Foto: Consorci Transversal Xarxa d'Activitats Culturals

Sant Cugat i la resta de municipis integrats al Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals (TXAC) seran l'escenari d'una intervenció artística inèdita a l'espai públic que es farà simultàniament a totes les localitats el 14 d'abril de 2018. Per fer-ho possible, el consorci ha obert les inscripcions del concurs per comissariar aquesta iniciativa. Fins al 8 de setembre, els interessats poden presentar un projecte artístic amb un pressupost de 40.000 euros.

La taula d'arts visuals del Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals ha impulsat el Concurs de Comissariat 2017 per seleccionar un projecte artístic de caràcter inèdit per a la realització d’una intervenció a l’espai públic a tots els municipis de la Xarxa: Figueres, Girona, Granollers, Manresa, Mataró, Olot, Reus, Sant Cugat, Tortosa i Vilanova.

Les inscripcions es podran presentar fins a les dues de la tarda del 8 de setembre i el guanyador s'anunciarà abans del 24 d’octubre. Consulta aquí les bases



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.