El nou sistema de transport de Can Barata triplica la mitjana d'usuaris les dues primeres setmanes


  • Comparteix:

El cotxe que ofereix el servei a Can Barata

El cotxe que ofereix el servei a Can Barata

El nou sistema de transport sota demanda de Can Barata triplica la mitjana d'usuaris del sistema anterior en les dues primeres setmanes de prova pilot. Ho ha explicat a Cugat.cat la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Cristina Paraira, que també ha assenyalat que un dels dies del servei, la demanda va obligar a oferir un minibus en lloc del cotxe que està previst que ofereixi el servei durant els dies de prova. Tot i aquestes dades, Paraira alerta que cal fer la valoració quan acabi la prova i 'tenint en compte tots els aspectes del servei'.

L'anterior sistema de transport donava servei a sis usuaris diaris de mitjana i estava repartit en franges de matí i de tarda. El sistema que s'està provant ofereix en canvi un transport sota demanda per part dels usuaris, que poden sol·licitar el servei amb una espera d'al voltant de mitja hora i ha fet més de 200 serveis. La tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà i Mobilitat, Cristina Paraira, ha explicat a Cugat.cat que, tot i les bones xifres, cal valorar diversos aspectes a l'hora de jutjar la mesura.

Cristina Paraira

Està sent molt positiva perquè demostra que si ho poses a l'abast, la gent ho utilitza. Però s'ha de mirar bé perquè tot té uns costos i s'ha d'ajustar a un pressupost.


El transport sota demanda tornarà les dues primeres setmanes de setembre i l'Ajuntament espera que serveixin per provar el sistema amb una densitat de trànsit més alta i així jutjar el temps de resposta a les peticions dels usuaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.