ERC-MES insta l'Ajuntament a ampliar el catàleg de tràmits de la Finestreta Única Empresarial


  • Comparteix:

La Finestreta Única Empresarial es troba a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'ajuntament / Foto: Localpres

La Finestreta Única Empresarial es troba a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'ajuntament / Foto: Localpres

ERC-MES insta l'Ajuntament a ampliar el catàleg de tràmits de la Finestreta Única Empresarial (FUE). El grup municipal presentarà una moció al ple de setembre on reclama que aquest servei incorpori les gestions corresponents a la tramitació urbanística necessària per obtenir els permisos i llicències dels empresaris i emprenedors. Els republicans demanen que el canvi sigui efectiu abans d'acabar el 2018.

El text també insta a dotar pressupostàriament les possibles necessitats d'una auditoria interna, la gestió de processos, la formació, el possible augment de personal i els recursos necessaris per desenvolupar l'ampliació del servei.

El regidor del grup municipal Ferran Villaseñor ha explicat els avantatges de la proposta.

Ferran Villaseñor

Seria un servei global i així els usuaris no s'haurien de desplaçar a diferents departaments de l'àrea d'urbanisme per demanar altres coses sinó que ho podrien fer amb el mateix gestor de l'OAC. Seria incorporar tota la tramitació de l'àmbit de territori.


ERC-MES demana que els acords es traslladin a l'associació Sant Cugat Empresarial (SCE), a Sant Cugat Comerç (StC), als gestors dels parcs empresarials i als serveis municipals implicats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.