ERC-MES insta l'Ajuntament a ampliar el catàleg de tràmits de la Finestreta Única Empresarial

La Finestreta Única Empresarial es troba a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'ajuntament / Foto: Localpres

Política

Publicat el 4/set/17 per Alba Triadó

ERC-MES insta l'Ajuntament a ampliar el catàleg de tràmits de la Finestreta Única Empresarial (FUE). El grup municipal presentarà una moció al ple de setembre on reclama que aquest servei incorpori les gestions corresponents a la tramitació urbanística necessària per obtenir els permisos i llicències dels empresaris i emprenedors. Els republicans demanen que el canvi sigui efectiu abans d'acabar el 2018.

El text també insta a dotar pressupostàriament les possibles necessitats d'una auditoria interna, la gestió de processos, la formació, el possible augment de personal i els recursos necessaris per desenvolupar l'ampliació del servei.

El regidor del grup municipal Ferran Villaseñor ha explicat els avantatges de la proposta.

Ferran Villaseñor

Seria un servei global i així els usuaris no s'haurien de desplaçar a diferents departaments de l'àrea d'urbanisme per demanar altres coses sinó que ho podrien fer amb el mateix gestor de l'OAC. Seria incorporar tota la tramitació de l'àmbit de territori.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



ERC-MES demana que els acords es traslladin a l'associació Sant Cugat Empresarial (SCE), a Sant Cugat Comerç (StC), als gestors dels parcs empresarials i als serveis municipals implicats.